Bioterapija po metodi Zdenka Domančića

Bioterapija je termin koji je na ovim prostorima poznat zahvaljujući radu i metodi Zdenka Domančića. Radi se o energetskoj terapiji polaganjem ruku – o jednostavnoj, ali moćnoj tehnici korištenja bioenergije u svrhu iscjeljivanja zdravstvenih (psihičkih i fizičkih) poteškoća ili poboljšanja stanja zdravog organizma.

Ova metoda se radi u grupi, bezbolna je, brza i vrlo učinkovita. Tijekom bioterapije ste odjeveni, sjedite ili stojite dok vam terapeutkinja dovodi energetsko polje u ravnotežu, odnosno iscjeljuje vas.

Terapijski ciklus sastoji se od 4 tretmana. Svaki tretman traje 15-ak minuta i potrebno je dolaziti četiri dana za redom.

Boravak u grupi pojačava djelovanje bioterapije pa se preporučuje barem 20 minuta prije i 20 minuta nakon tretmana ostati u prostoriji.

Terapeutkinja: Karolina Perišić

Terapija nema fiksnu cijenu. Na kraju terapijskog ciklusa (zadnji dan terapije), terapeutkinji zahvalite u obliku anonimne donacije.

Bioterapija se održava u prostorima Centra „Svjesno življenje“, Slavonska avenija 2 (Vjesnikov neboder, 12. kat), Zagreb.

Prijave: info@svjesno-zivljenje.hr ili +385 (0) 95 198 55 25.

Kod prijave je potrebno imati liječničku dijagnozu te po potrebi pokazati medicinsku dokumentaciju.