Ciklus tretmana bioenergijom

Bioenergija je životna energija koja se nalazi svuda oko nas i u nama. Indijske vedske knjige ju nazivaju prana, u Kini je to chi, a u Japanu ki.
Iscjeljivanje bioenergijom se oduvijek koristilo kao podrška u održavanju i postizanju zdravlja, a zasniva se na ideji protoka energije u organizmu.
Kada energija cirkulira slobodno, osigurava se energetska ravnoteža unutar tijela koja omogućuje da neometano protječu i krv i hranjive tvari kojima se hrane organi i povezuju tjelesni sustavi.
Bolest se javlja kada je energija u tijelu čovjeka blokirana te ne može prirodno teći. Svaka neravnoteža, višak ili manjak energije, dovodi do zdravstvenih poremećaja.
Dobrobit ovih tretmana je revitalizacija tijela, duha i uma koja se manifestira kao povećanje energije u tijelu, iscjeljenje višegodišnjih bolesti i tegoba, jačanje imunološkog sustava, veća otpornost na bolesti, oslobađanje od stresa, strahova i depresije.
_ _ _ _ _ _ _

Bioterapija je termin koji je na ovim prostorima poznat zahvaljujući radu i metodi Zdenka Domančića. Radi se o energetskoj terapiji polaganjem ruku – o jednostavnoj, ali moćnoj tehnici korištenja bioenergije u svrhu iscjeljivanja zdravstvenih (psihičkih i fizičkih) poteškoća ili poboljšanja stanja zdravog organizma.

Ova metoda se radi u grupi, bezbolna je, brza i vrlo učinkovita. Tijekom bioterapije ste odjeveni, sjedite ili stojite dok vam terapeutkinja dovodi energetsko polje u ravnotežu, odnosno iscjeljuje vas.

Terapijski ciklus sastoji se od 4 tretmana. Svaki tretman traje 20-30 minuta i potrebno je dolaziti četiri dana za redom.

Boravak u grupi pojačava djelovanje bioterapije pa se preporučuje barem 20 minuta prije i 20 minuta nakon tretmana ostati u prostoriji.

Terapeutkinja: Karolina Perišić

Bioterapija se održava u prostorima Centra „Svjesno življenje“ u Zagrebu.

Prijave: info@svjesno-zivljenje.hr ili +385 (0) 95 198 55 25.

Kod prijave je potrebno imati liječničku dijagnozu te po potrebi pokazati medicinsku dokumentaciju.