ISTRAŽIVAONICA: Moje stvarno ja

Istraživaonica je naziv ciklusa iskustveno – spoznajnih radionica, odnosno grupa podrške u radu na sebi i mjesto kontinuiranog rada na sebi u poznatoj grupi i na poznatom mjestu.

Tematski je definirana i vođena, a inspirirana je Pathwork metodom duhovne psihologije te drugim duhovnim tehnikama i metodama.

Ciklus traje 2 mjeseca, sastoji se od 4 trosatne radionice i vođenog samostalnog rada na sebi tijekom trajanja ciklusa. Radi se u manjim grupama.

Cilj je da zajedno, u grupi i uz pomoć grupe i voditeljice otkrijemo, prihvatimo i integriramo te transformiramo što više potisnutih dijelova sebe kako bismo napokon iskusili zadovoljstvo, olakšanje, mir te ljubav prema sebi i drugima što nam je na putu sreće.

Čeznete li za osjećajem ispunjenosti i cjelovitosti, želite li početi živjeti punim plućima, ovo je pravo mjesto za vas. 🙂

Teme iskustvenih radionica unutar ciklusa “Moje stvarno ja”:

  1. radionica: Moje stvarno ja – Volim li svoje maske i uloge?
  2. radionica: Moje stvarno ja – Koliko zli možemo biti?
  3. radionica: Ubojice života u meni – Strah, sram i krivnja
  4. radionica: Ubojice života u meni – Otpori prema životu: Nemam vremena, nemam novaca i ne da mi se!

Na ovim radionicama otkrivamo potisnute dijelove sebe pri čemu se susrećemo sa svojim egom, sa svojim srcem, ali i sa svojim i tuđim uvjerenjima i obrascima koje živimo.

Upoznajemo se u namjeri da prihvatimo i nadiđemo vlastitu dualnost, da prihvatimo sebe takve kakvi jesmo. Započinjemo prodiranjem kroz masku i otkrivamo naše lažno vanjsko ja –  osobu za koju vjerujemo da bismo trebali biti i koju pokazujemo svijetu. Napredujemo kroz izlaganje i transformaciju tamne, obično nesvjesne energije koja se sastoji od svih naših iskrivljenja i zabluda da bismo, naposljetku, otkrili i spoznali još jedan sakriveni dio sebe – svoje vrline, talente, svoje Više ja.

Voditeljica je Karolina Perišić, integrativna terapeutkinja: “Jedini način da budemo sretni je da budemo autentični i iskreni. Življenje svoje istine donosi duboki mir i radost. Predlažem vam da se zainteresirate za sebe i za druge. Velika je vjerojatnost da ćete se ugodno iznenaditi.

Prijave se primaju kontinuirano, a broj sudionika je ograničen pa je potrebno rezervirati mjesto putem e-maila info@svjesno-zivljenje.hr ili na broj 095 198 55 25.

Minimalna donacija za jedan dvomjesečni ciklus od 4 radionice je 1500 kn.

Grupe počinju s radom u studenom, u siječnju, u ožujku i u svibnju.