Loading Events
  • This event has passed.

Cjelodnevna radionica “Od stresa do opuštanja” osmišljena je kao sigurno mjesto za istraživanje uzroka stresa u svakodnevnom životu, blokirajućih uvjerenja zbog kojih se ne možemo u potpunosti opustiti te umora koji je neizbježna posljedica takvoga života.
Po završetku radionice, usvojivši nove vještine i spoznaje, bolje ćete moći razumjeti što vama izaziva stres, vaše suočavanje sa stresnim situacijama će biti učinkovitije, a život lakši i opušteniji.

Osobni razvoj je dugotrajan proces koji je često vremenski, emocionalno i energetski zahtjevan. Ovom jednodnevnom radionicom želimo podržati sve koji žele unaprijediti kvalitetu života, ali često ne uspijevaju pronaći dovoljno vremena za sebe.

Teme kojima ćemo se baviti omogućit će vam bolje razumijevanje vlastite psihodinamike te prepoznavanje automatskih reakcija na stresne situacije što je prvi i veliki korak prema promjeni.

Koristit ćemo metode integrativne psihoterapije i praktične, iskustvene vježbe u svrhu dubokog opuštanja i povezivanja sa sobom te stupanja u kontakt s unutarnjom mudrosti koja u šumi dnevnih informacija i obaveza često bude zanemarena.

Osim direktnih iskustava sa sobom ćete ponijeti i niz praktičnih alata primjenjivih u svakodnevici za lakše suočavanje sa stresnim situacijama i neugodnim iskustvima te potpuniji osjećaj zadovoljstva i užitka.

Voditeljice:
Karolina Perišić i Renata Đurić, integrativne terapeutkinje i osnivačice centra “Svjesno življenje”.

Radi se u malim grupama pa su zbog ograničenog broja mjesta obavezne prijave – mailom: info@svjesno-zivljenje.hr ili telefonom: 095 198 55 25.

Cijena radionice:
400 kn za rane prijave do 20.5.2019.
450 kn redovna cijena